AMC Quotes

In iedere aflevering van de podcast ‘Hier is AMC’ komen wel mooie quotes langs. Niet altijd letterlijk in het gesprek, vaak in het artikel dat ik erna schrijf. Na ruim 30 afleveringen is de verzameling van die quotes een mooi overzicht van het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie.

Bekijk ze maar eens! Het is best veel, dus zet hem gerust ook af en toe op pauze. Of kijk hem later nog een keer. Laat je inspireren door de quotes, gebruik ze gerust ook zelf!

Hier op de site kun je alle afleveringen bekijken.

Naamsvermelding

Het noemen van namen vind ik een gevoelig onderwerp. In sommige gevallen heb ik de gast met naam eronder vermeld. Dan was het echt een letterlijke persoonlijke quote van die persoon. Als ik hun naam er niet onder zou zetten, zou dat voor mij voelen als pronken met andermans veren.

In de meeste gevallen heb ik de naam er niet onder gezet. Ik wil hiermee vooral de rijkheid van het van AMC weergeven, dat vind ik belangrijker dan wie nou precies wat heeft gezegd. Vaak was het ook een zin waar we samen op kwamen, heb ik enige vrijheid gebruikt of is het een zin uit het artikel dat ik heb geschreven. Daarom heb ik dan niet letterlijk de naam van mijn gast gebruikt. Want misschien ga ik dan ook mensen woorden in de mond leggen, die uit verband zijn gehaald. Het ziet er toch ineens een stuk stelliger uit als je naam erbij staat. Ik heb dat naar eer en geweten gedaan. Mocht iemand toch zijn naam er wel of niet onder willen, laat me dat dan weten. Dan hebben we het zo geregeld.  

Maar, wel of niet je naam genoemd, alle credits naar mijn gasten, zonder hen geen podcast.