3: De verschillen en de aansluiting tussen recruitment en AMC

In aflevering 3 van ‘Hier is AMC’ spreek ik met Ronald van Driel. Onder de naam Recruitment Solutions is hij al jaren actief als interim Recruitment manager. Met Ronald hebben we een zeer ervaren recruiter aan tafel, en bespreken we AMC vanuit die invalshoek. Het gesprek gaat over de aansluiting en de verschillen tussen recruitment en AMC. Ronald omschrijft recruiters als zevenkampers, en zelfs Ajax en Feyenoord komen langs. 

Hier is AMC’ is een serie interviews waarin ik het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie in de schijnwerpers wil zetten. Door met verschillende mensen te spreken die aan AMC, employer branding of recruitment marketing doen of wat ook maar in de buurt ligt doen, gaat er een serie ontstaan die de breedte van het vakgebied laat zien. En hoop ik zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken voor dit vakgebied. 

Je kunt je abonneren op de podcast via iTunesSpotify en Soundcloud. Of op elke andere plek waar jij je podcasts ophaalt. Voor iedereen die (nog) niks doet met podcasts, staan alle interviews ook op Youtube.