Wat doe ik

Employer Branding

Arbeidsmarkt communicatie

Content marketing

Ik heb vele jaren voor verschillende AMC-bureaus gewerkt.
Vanaf februari 2014 ben ik als ZZP’er aan de slag met als bedrijfsnaam WerkMerk.

Het is mijn eigen nuchtere vertaling voor employer brand. Het staat voor mij voor alles wat met gevoel en werken te maken heeft. Want niet het proces, maar het gevoel moet centraal staan als het gaat over werving en werken. 

Ik heb sinds 2014 interim-opdrachten gedaan bij  de Rijksoverheid (Werken voor Nederland) en de Provincie Zuid-Holland. Als adviseur AMC en Employer Branding projecten gedaan bij o.a. TBI en KPN. En bij Steam als freelance strateeg mooie dingen gemaakt voor heel veel verschillende werkgevers.

Verder ben ik sinds 2011 een paar keer per jaar docent Employer Branding aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en doe ik af en toe  presentaties op congressen en inspiratiesessies bij werkgevers. Mijn complete profiel kun je hier op LinkedIn bekijken

Veel ervaring met arbeidsmarktcommunicatie en employer branding dus, zowel bij werkgevers als bij bureaus. En met die ervaring kan ik je op vele manieren helpen bij je case of probleem op dit vakgebied. Als interim of in een project. Maar laten we beginnen met een kop koffie. 

Updates

Ik post regelmatig updates van projecten waar ik aan werk, presentaties die ik ergens geef, of andere interessante dingen die ik meemaak of tegenkom. 

Ik ben nu ook officieel arbeidsmarkt-columnist

Erg leuk. Het Rijksvastgoedbedrijf heeft mij gevraagd om een column te schrijven in hun magazine 'Kei'. Thema van dit nummer was 'Ons vak, onze mensen'. Verzoek was of ik vanuit employer branding een column wilde schrijven. Ik heb het over het clubgevoel gehad. Erg...

Lees meer

Masterclass Employer Branding

In november heb ik samen met Marion de Vries een Masterclass Employer Branding gedaan namens de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.  Elke keer weer erg leuk om te doen. In 1 dag moeten we het hele vakgebied langs laten komen. Dat betekent keuzes maken, daar zet je...

Lees meer

Reïntegratie is Employer branding

Employer branding begint bij je eigen mensen. Dat wordt veel gezegd, en iedereen lijkt het daar over eens te zijn. Dan moet je echt werk maken van de zorg voor je eigen mensen. Defensie is daar een mooi voorbeeld van. Steam doet veel voor Defensie, het grootste deel...

Lees meer

Archief

Mijn eerdere updates van 2014 – 2018 kun je hier bekijken