1 jaar bij de provincie Zuid-Holland – Projectleider Aanbesteding Jobmarketing

In 2019 zijn we bij de provincie Zuid-Holland begonnen met jobmarketing. De eenvoudige variant, het ging vooral om het delen van onze vacatures op externe sites en social media. Meer hadden we nog niet nodig. 
Na een testperiode beviel dit zo goed, dat we het eind 2019 officieel moesten gaan inkopen om het netjes te regelen. Ik ben vanuit Team Recruitment de projectleider geweest voor deze Meervoudige Onderhandse Aanbesteding.

Dat was erg interessant. Ik heb veel aanbestedingen meegemaakt van de andere kant. Bij BVH, de PersoneelZaak, ARA en Steam heb ik aan heel veel aanbestedingen meegedaan. Nu vond ik het mooi om het van de andere kant mee te maken. 

We hebben de inhoud die we uit wilden vragen met elkaar opgesteld. Daarna in overleg met Inkoop om vanuit deze inhoud een aanbesteding te formuleren die ook juridisch voldeed.

Deelnemers waren VONQ, Adver Online, Brockmeyer en Brandmannen. Na een schriftelijke ronde en een presentatie kwam Brandmannen er als winnaar uit.

Voor mij een erg leerzaam traject. Van deze kant kijk je toch anders tegen een dergelijk traject aan. En als bureau heb je toch weinig idee van de achtergronden en het speelveld binnen een organisatie.