Inspiratieboek Arbeidsmarktcommunicatie

Vanaf januari 2022 is mijn
‘Inspiratieboek Arbeidsmarktcommunicatie’ uit. 

Het vakgebied AMC in 137 quotes, uit 5 jaar podcast “Hier is AMC’.

Het is geen leesboek, maar een bladerboek.
De basis wordt gevormd door de 45 afleveringen van de podcast ‘Hier is AMC’ die ik vanaf 2017 heb gemaakt. In iedere aflevering komen interessante oneliners langs. Die heb ik in een boek gebundeld. Bij elkaar geven ze een mooi overzicht van de praktijk van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitment marketing in Nederland. 

Het zijn geen leefregels waar je iets mee moet, maar inspiratieregels waar je iets mee kunt. Sla het boek open op een willekeurige pagina, bekijk de regel en kijk wat jij ermee kunt.

Het boek is overal te verkrijgen, ook op Bol.com en managementboek.nl. Zelfs je lokale boekhandel moet het kunnen bestellen. Je helpt mij het meest door het hier te bestellen. Dit is de verkoopsite van mijn uitgever. Als je daar bestelt, hoef ik niet de bizarre korting af te dragen aan bol.com en de boekhandels. 

Preview

Bekijk hier de PDF-preview van de eerste pagina’s. Daarmee krijg je een indruk van het boek. Ik heb hierin alleen mijn eigen quotes opgenomen. Niet als schaamteloze zelfpromotie, maar omdat ik niet de quotes van mijn gasten in de openheid online wil zetten.
Hiermee krijg je een indruk van hoe het eruit ziet. In het boek staan in totaal 137 quotes uit 45 afleveringen met 54 gasten.