1 jaar bij de provincie Zuid-Holland – De site werkenvoorzuid-holland.nl

De basis voor alle AMC moet natuurlijk je eigen werkenbij-site zijn. Dus dat was een van de belangrijke items tijdens mijn opdracht in 2019. 

In het begin van het jaar was er eigenlijk geen volwaardige site. Op de corporate site van de provincie was er een pagina onder ‘Over ons’ die ging over ‘Werken bij’. Daar stond 1 algemene video, en een aantal links naar de vacatures en de stagemogelijkheden. 

Ook was er een oude site die in 2017 voor de werving van trainees werd gebruikt. Deze was destijds gemaakt door Maximum, en hij was nog in de lucht. Sterker nog, de provincie kon hem nog onderhouden via het CMS. In de praktijk gebeurde daar niks mee. Maar de site ziet er nog prima uit, en het CMS werkt ook nog goed. Dus we hebben besloten om die oude traineesite te verbreden, en daar de volwaardige werkenbij-site voor de provincie van te maken. 

De 2e helft van 2019 heeft voor een groot deel bestaan uit het ophalen van verhalen binnen de provincie. Voor de IT-doelgroep zijn we het eerst concreet geworden. Eind 2019 heb ik een update-versie van de site online gezet waarop de eerste verhalen van mensen te zien zijn. Het is pas het begin, het wordt nog op alle fronten uitgebreid, verfijnd en verbeterd.

Maar…het begin is er. Een platform waar alle verhalen over werken bij de provincie Zuid-Holland kunnen worden gebundeld. Een podium voor het employer brand van de provincie. Daar kunnen we aan verder bouwen. 

Je kunt de ontwikkelingen op de site hier live volgen.