65: Een liefdevolle organisatie voor bevlogen medewerkers

In aflevering 65 zit ik aan de keukentafel bij Cor Hospes. In zijn boek ‘Hart voor Zaken’ omschrijft hij hoe je als werkgever kunt zorgen voor bevlogen medewerkers. De sleutel? Liefde! Bouw een liefdevolle organisatie.

Het voelt ongemakkelijk om het in een zakelijke context over liefde te hebben. Maar ik werd echt gegrepen door dit boek.

Cor onderbouwt het erg goed met theorie en veel voorbeelden van bevlogen ondernemers. Dus halverwege de inleiding heb ik Cor gemaild, en toen kon ik gelijk langskomen.  

Tnx Cor, voor het lekkere gesprek. En voor het prachtige boek. Hieronder de audio- en videoversie van de aflevering. En zoals altijd weer een aantal lekkere quotes uit het gesprek. 

 

Hier is AMC’ is een serie interviews waarin ik het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie in de schijnwerpers wil zetten. Door met verschillende mensen te spreken die aan AMC, employer branding of recruitment marketing doen of wat ook maar in de buurt ligt doen, gaat er een serie ontstaan die de breedte van het vakgebied laat zien. En hoop ik zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken voor dit vakgebied. 

Je kunt je abonneren op de podcast via iTunesSpotify, Stitcher en Soundcloud. Of op elke andere plek waar jij je podcasts ophaalt. Voor iedereen die (nog) niks doet met podcasts, staan alle interviews ook op Youtube. Je kunt de podcast ook volgen op Instagram: @hierisamc

Ik heb ook een boek gemaakt over de podcast. Het Inspiratieboek Arbeidsmarktcommunicatie