Bonusaflevering: Te gast bij People Power

Deze keer geen nieuwe aflevering van ‘Hier is AMC’, maar wel een goed gesprek over arbeidsmarktcommunicatie. Naar aanleiding van mijn boek was ik samen met Mitchell van Koert van Achmea in de uitzending bij Glenn van der Burg van People-Power.

We hebben ruim drie kwartier over arbeidsmarktcommunicatie gepraat. Dat is een erg leuke aflevering geworden.

👉Wat moet je nou in deze krappe tijden doen, wat moet je juist niet doen?
👉Waar moet je mee stoppen, en waar vooral mee doorgaan?
👉En hoe investeer in je de langere termijn zonder de korte termijn uit het oog te verliezen?

Dat kun je dus terugkijken en luisteren. Je kunt de podcast van People Power beluisteren, ik heb hem ook in mijn podcast als aflevering gedeeld. 

Hier is AMC’ is een serie interviews waarin ik het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie in de schijnwerpers wil zetten. Door met verschillende mensen te spreken die aan AMC, employer branding of recruitment marketing doen of wat ook maar in de buurt ligt doen, gaat er een serie ontstaan die de breedte van het vakgebied laat zien. En hoop ik zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken voor dit vakgebied. 

Je kunt je abonneren op de podcast via iTunesSpotify, Stitcher en Soundcloud. Of op elke andere plek waar jij je podcasts ophaalt. Voor iedereen die (nog) niks doet met podcasts, staan alle interviews ook op Youtube. Je kunt de podcast ook volgen op Instagram: @hierisamc

Ik heb ook een boek gemaakt over de podcast. Het Inspiratieboek Arbeidsmarktcommunicatie